Volgens Google Trends, «Vijftig tinten grijs» veroorzaakte serieuze interesse in BDSM wereldwijd — Na de release van de eerste film in 2015 is het aantal mensen dat op zoek is naar deze term op internet dramatisch toegenomen.

En

als je er een van bent, zijn hier enkele tips om BDSM te beoefenen.

Voor het proberen van bdsm

BDSM — Dit is niet wat je gemakkelijk kunt doen, een paar bierglazen drinken. Het is belangrijk om te begrijpen wat je echt wilt en klaar om het te bestuderen.

Bespreek daarna met je partner wat hij leuk vindt en niet leuk vind. Het beoefenen van BDSM, vraag hem vragen: «Hoe voel je je als ik het doe?»

De volgende stap in de voorbereiding voor BDSM is het begrip van sensaties die op de een of andere manier verschijnen «Straf».

Bovendien moet je eerst verschillende dingen uit een sexy spel proberen, bijvoorbeeld niet in de war raken in Bondage.

Je moet ook leren moeilijk te zijn, maar sexy.

Hoe een BDSM-sessie uit te voeren

Focus op het dominante uit de kamer gedurende vijf minuten — Het geeft Sabu de mogelijkheid om in de zogenaamde te komen «SAB-ruimte» En stelt hem in staat om te decomprimeren, moreel voorbereiden op de aankomende actie en voel me comfortabel.

Wanneer het dominante terugkeert, moet hij plotseling dapper en verantwoordelijk zijn, maar in geen geval is het niet beleefd. Dominant is moeilijk, het heeft kracht.

Slagspel

Er zijn drie hoofdtypen van BDSM-spellen: Enslavement, slapt en games met stappen.

De hoofdregel in slijpt — Sla niet op iets onbeschermd — Het is het beste om vast te houden aan het onderlichaam, vooral vlezige gebieden, waar de billen in de bovenkant van de benen stromen.

En kantel Saba niet zodat de huid op zijn heupen is uitgerekt — Hoe meer de huid is uitgerekt, hoe hoger de kans dat de kneuzing erop blijft.

Als je van overspaart, en niet bang bent, moet je de hand met een beker vouwen en 25% zwakker raken dan je denkt dat je partner kan zijn.

Een van de andere vormen van het schokspel is het gebruik van een flogger (een paar kleine vloeiende staarten — Begin met een kleine aanleg gemaakt van leer of kunstbont.

Je moet 3,5-4 minuten in de neerwaartse beweging stromen — Dit is het optimale segment van de tijd om te ontspannen en te genieten.

Seksspeeltjes gebruiken, zorg ervoor dat ze na elk gebruik worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Sensorische deprivatie

Het belangrijkste is wat je moet onthouden bij het proberen van sensorische ontbering, — Het is om een ​​stop-woord te hebben, voor het geval u de grenzen van de toegestane vergunning verplaatst.

Als je tijdens de BDSM-spellen een gag in je mond hebt, zie je het waarschuwingssignaal met je hand.

Het is raadzaam om uw mond niet aan te sluiten en niet om iemand tegelijk te binden, maar als u het beoefent, moet u het eens zijn over een bepaald stopsignaal.

Stop Word is nodig om paniek van de sabamissieve kant te voorkomen.

Wetende dat je een veilig woord kunt gebruiken en je kwijt bent, bespaart je een Saba van opwinding.

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *