Maar de zegevierende jongeman had in drie seconden kunnen doen, zodat een rekenend meisje nooit zal proberen haar ZLOTY te maken. U kunt het dashboard afbranden: één zin:

Je hebt opgemerkt dan woedend? Jongens schaden dat de honger en de bedrieger te veel over zichzelf en zijn plaats zich voorgesteld. Dat, sorry, een ongelukkige man van elke dame, waarmee, zo, gebeurde, intim, nu buit geven http://muslinltd.com/blog-2-2/local-market-news/?! Ja, wie ze is?! Ze begrijpt dat de plaats in zijn leven bijna negatief is?!

De man heeft een dozijn meer als dames! En seks voor een maand is geen reden voor daten!

En dan is de conclusie nog steeds suggereert zichzelf. Hoe een man van zo’n verwarring te voorkomen? Hoe te wissen uit je vrouwelijke benen van je leven en financiële verzoeken van externe dames?

Vergeet niet om een ​​dame te zeggen waarmee je slaapt dat ze niemand is. Bij voorkeur helemaal voor seks. Wat heb je zo een dozijn. Dat je vreemden bent. En niets voor elkaar zou moeten.

Je kunt hier de favoriete herenpatter sturen over het feit dat het plezier van seks beide respectievelijk krijgt, seks wordt verstrekt aan een vrouw in ruil voor haar geslacht. En punt.

Stevige jongens. Duidelijk en bedoeld.

100 procent geef ik dat de Cavaller niet zal vragen na zulke Messenzha.

Wat is het probleem, jongens?

Waarom de nachtegaal zingen over liefde, riskeert in de nabije toekomst om te vervallen naar de financiële verzoeken van de Mercantile Lady?

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *