De roman van de fotograaf Alexandra-bulmen met Parijs begon bijna 10 jaar geleden – en al snel ontmoette ze elkaar in de geliefde stad van de man die haar koosd werd. Paar dat op twee staten leeft, is lang gewogen voor en tegen, voordat u de relaties officieel registreert, en het was noodzakelijk dat hun beslissing om zichzelf te combineren met een huwelijk samenviel met de verklaring van pandemie COVID-19. Sasha en Jamel waren gescheiden, maar veranderden nog steeds niet van gedachten en vonden een manier om niet alleen te herenigen, maar ook om een ​​langverwachte bruiloft te spelen – de waarheid, helemaal niet zoals je in het begin was. Alexandra vertelde ons haar verhaal over liefde zonder grenzen tijdens Coronavirus.

Het is nu moeilijk om te geloven dat als het eenmaal gemakkelijk was om een ​​vliegticket te kopen en naar elk land te gaan, maar dat is hoe ik Frankrijk en Parijs heb geleerd en hield. Ik kwam één keer tot de “stad van liefde”, ik ben daar met geliefden en vrienden. In hun bedrijf en ontmoette Jamel, en aanvankelijk beschouwde hij hem een ​​geweldige vriend: hij was opgewekt, attent en zorgzaam.

Maar deze kennismaking en het begin van de communicatie viel op een van de meest verzadigde periodes van mijn leven, dus ik heb eerlijk gezegd niet meteen opgemerkt dat zijn interesse in mij verder gaat dan het vriendelijke. Hij was erg delicaat en, zelfs toen het duidelijk werd dat hij gevoelens voor mij had, had Jamel nooit op me gedrukt, maakte het niet duidelijk dat ze iets zou verwachten in plaats van zijn aandacht. Ik kon zijn waardigheid niet noemen, natuurlijk, voelde een serieus verschil – mijn vorige fans gedroegen, in de regel anders. Ik heb deze man beter geleerd, ik antwoordde zijn liefde.

Je bent net als in een droom

Vanaf de eerste dagen van de roman gaf hij me bloemen, vond prachtige plaatsen voor vergaderingen, ik voelde zijn aandacht en zorg. We hebben constant een emotionele verbinding ondersteund, en nu is ze niet verzwakt, hoewel we al 8 jaar oud zijn. Hij probeerde altijd zoveel mogelijk te leren over mijn voorkeuren, smaak, verlangens, kwamen niet het beu om me weer en opnieuw te kennen.

Ik bewonder velen in mijn favoriet. Ik stak bijvoorbeeld zijn vermogen om focus op positief te houden. Er was geen enkel geval om vermoeidheid en irritatie te verzamelen voor de dag dat hij naar onze communicatie verhuisde – zelfs toen we maar liefst 6 maanden waren, waren we in zeer prikkelbare omstandigheden.

Vanaf het begin van onze kennis, zag ik hoe serieus hij behoort tot zijn gezondheidsproblemen, net zo belangrijk voor hem, een uitstekende fysieke conditie en goed verzorgde uiterlijk. En was echt geschrokken toen hij leerde dat hij 15 jaar ouder was dan ik. In dit geval heeft zijn activiteit aanzienlijk overschreden en overschrijdt mijn. Geleidelijk besefte ik dat hij meer gemeten woont, maar tegelijkertijd een meer verzadigde leven. Het geheim is een langdurige, gevestigde schema waarin hij tijd heeft om absoluut alles in te gaan: werk en vrienden en communicatie met familieleden.

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *